De Nieuwe Tuinderij

De Nieuwe Tuinderij is een knusse woon- en leefomgeving in het dorp Zuidoostbeemster.

Langs het Zuiderpad, het Middenpad en het Noorderpad komt lintbebouwing zoals we die kennen in Zuidoostbeemster. Herkenbare vrijstaande woningen met steile met pannen gedekte kappen. Het plan voorziet in de uitgifte van kavels langs de linten. In de ruimten achter deze linten, de buurten, komen ruim opgezette woningen in een tijdloze maar stijlvolle architectuur. Deze opzet sluit aan bij de bestaande buurten van Zuidoostbeemster.

Fotoimpressie

Laatste nieuws

31-03-2017

Er is zicht op een start verkoop voor fase 6 in De Nieuwe Tuinderij.

Op 3 mei 2017 zal de Raad van State het beroep in behandeling nemen dat eerder tegen fase 6 is ingediend. De Raad van State heeft dan nog 6 tot 12 weken de tijd om een uitspraak te doen.

Zodra de uitspraak is gedaan en positief is uitgevallen, gaat De Beemster Compagnie voor de zeven kavels aan het Middenpad en BPD Ontwikkeling voor de 20 woningen een start verkoop plannen. 


02-03-2017

Ontwerpstudio PolyLester uit Amsterdam mag aan de slag met diens bijzondere ontwerp voor de Beemsterbrug. Deze overgang verbindt straks twee woongebieden (fase 4 en 5) in nieuwbouwplan De Nieuwe Tuinderij in Zuidoostb...  » lees hier verder


disclaimer